Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor’u mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.
Salı günü Burdur deplasmanında Bucak Bld. Oğuzhanspor ile golsüz berabere kalarak puanını 54’e çıkaran B.B. Bodrumspor, maçın hemen ardından Pazar günü oynanacak Konyaaltı Bld. Spor maçı hazırlıklarına başladı. Bodrum Şehir Stadı’nda yapılan antrenmanı izleyen B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya bu hafta şampiyonluk maçına çıkacaklarını belirterek “Artık şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Son dört maçımız kaldı. Bu dört maçtan sadece birinden 3 puan almamız durumunda, öbür üç maçta skorlar ne olursa olsun kimsenin bir skorunu beklemeden şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz. Bende bu hafta bunun gerçekleşeceği inancındayım. Evimizde Konyaaltı Spor ile oynayacağız, takımımızda gayet iyi hazırlanıyor. Ben çocukların bu hafta bu işi bitireceklerine eminim. Ben bütün Bodrum Yarımadası halkını bize desteğe davet ediyorum. Herkes maça gelsin, Pazar günü stadımızı da süsleyeceğiz. Hep beraber İnşallah uzun yıllardır beklediğimiz bu hedefe buradaki aslan yürekli futbolcularımız sayesinde varmış oluyoruz. Bu coşkuyu bütün yarımadadaki taraftarımızla birlikte yaşayalım. İnşallah Bodrumspor’u güzel günler bekliyor. Daha güzel günlerde ileride gelecek. Bu ilk büyük adımlarımızdan birisi. Ben bu yolda bize destek veren özellikle başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Bodrum halkına binlerce kez teşekkür ediyorum. Onların bu desteği olmasaydı bizim buralarda bu iyi şartlarda mücadele etme şansımız olmazdı, bu hedeflere varma şansımız çok zor olurdu. Bu yüzden desteklerinden dolayı herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Cumartesi günü gerçekleştireceği ter idmanının ardından kampa girerek Pazar günü karşılaşma saatini bekleyecek olan B.B. Bodrumsporlu futbolcuların ve teknik heyetin yüzleri gülerken, Bodrumsporlu taraftarlarında Pazar günkü maç nedeniyle bir çok hazırlık içinde olduğu öğrenildi.