Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile birlikte polis merkezlerini ziyaret ederek polislere çiçek verdi.
Polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gülveren’e tebriklerini iletti. Bir süre sohbet eden Tahmazoğlu ve Gülveren, daha sonra Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’ın da aralarına katılmasıyla birlikte ilçedeki polis merkezlerini ziyaret etti. Merkezlerdeki polis memurlarını ve amirleri tebrik eden Aydın ve Tahmazoğlu, yanında getirdikleri çiçekleri takdim ederek polislere mesleklerinde başarılar dilediler.
“İYİ Kİ POLİSİMİZ VAR”
Polis teşkilatının kamu düzenin sağlamak için gösterdiği çabanın takdire şayan olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu, “Bugün 10 Nisan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. Kuruluş yıldönümü. Polisimiz 170 yıldır, her gün, gece-gündüz demeden hayatını hiçe sayarak, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için çalıyor. Bizde bu anlamlı günde il emniyet müdürlüğümüzü, ilçe emniyet müdürlüğümüzü ve polis merkezlerimizi ziyaret ederek hem günlerini kutladık, hem de çalışmaları için kendilerine teşekkür ettik. İyi ki polisimiz var, her azman var olsun Allah kazadan beladan korusun, Allah işlerinde kolaylık sağlasın” diye konuştu.