AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde sürdürmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili adayı Çelik’in Gazipaşa’nın Göcük Mahallesi’nde gece saatlerinde yaptığı toplantı yoğun ilgi karşısında mitinge döndü.
Seçim çalışmalarına ilk olarak Alanya merkezde bulunan talebe yurtları kermesine katılan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, kermeste görev alan hayırseverleri tek tek gezerek selamladı ve sohbet etti.
“AKDENİZ’DE CHP’NİN KALESİ OLAN YERLER BİR BİR YIKILDI”
Alanya’daki ziyaretinin ardından Gazipaşa ilçesine geçen Sena Nur Çelik, burada ilk olarak Muzkent Mahallesi’nde yaşayan 82 yaşındaki Hasan Yüksel’i evinde ziyaret etti. Milletvekili adayı Sena Nur Çelik’i sevinçle karşılayan Hasan Yüksel, Türkiye’nin koalisyon dönemlerinde bir adım ileri gidemediğini söyledi. Hasan Yüksel, “Koalisyon dönemlerinde çok zor zamanlar geçirdik. Şimdi görüyorum ki Akdeniz sahilinde CHP’nin kalesi olmuş yerler bir bir yıkılıyor. Bunun sebebi de milletin artık hizmet istemesi. AK Parti hükümeti de millete hizmet getiriyor. Bu millet de o yüzden AK Parti’yi tercih ediyor” dedi.
Çelik, 82 yaşındaki Hasan Yüksel’in konuşmasına, “Allah bize bir daha böyle dönemleri göstermesin. Biz de inşallah bu ülkeye daha fazla hizmet vermek için çalışacağız. Sizlerin bize güveni ve inancı sayesinde bu hizmetler devam edecek. Biz sizlerin güvenini istiyoruz. Güveninizi de boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
MAHALLE TOPLANTISI GECE MİTİNGİNE DÖNDÜ
AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik’in sonraki adresleri ise, Göcük Mahallesi’nde iki ev ziyareti oldu. Kırahmetler Mahallesi’nde de bir ev ziyareti gerçekleştiren Sena Nur Çelik, daha sonra mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek hükümetleri döneminde hem Türkiye’ye hem Antalya’ya hem de Gazipaşa’ya yapılan yatırımları anlattı. Milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Kırahmetler Mahallesi’nin ardından programına Göcük Mahallesi’nin okul alanını hınca hınç dolduran mahalle sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti milletvekili adayı Çelik, mahalleliler tarafından coşku ile karşılandı. Gecenin geç saatleri olmasına rağmen okul alanını hınca hınç dolduran mahalleri sakinleri, toplantıyı adeta miting alanına çevirdiler. Kadınların yoğun katılımına sahne olan Göçük toplantısında mahalle sakinlerinin uzun süren tezahürat ve alkışları karşısında duygulanan Sena Nur Çelik alanı dolduran mahalle sakinlerine teşekkür etti.
“SİZLERİN HİZMETKARI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Çelik yaptığı konuşmada, “Geç saat olmasına rağmen alanı doldurmanız ve buraya gelmeniz beni çok mutlu etti. Bu toprakların evladı bir Yörük kızı olarak genç yaşta memleketime, ülkeme hizmet etme şansı buldum. İnşallah 7 Hazirandan sonra sizlerinde desteğiyle, sizlerin layık olduğu hizmetleri getirmek ve sizlerin hizmetkarı olmak için var gücümle çalışacağım. Bizler gücünü milletten alan bir partinin temsilcileriyiz. Eğer sizler AK Parti’ye, AK Parti de milletimizin değerlerine sahip çıkmamış olsaydı, bugün başörtülü bir milletvekili adayı olarak karşınızda olamazdım. Bunun için hepinize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 7 Haziran’dan sonra hep birlikte güçlü Türkiye’yi inşa etmek için çalışacağız” dedi. Göçük mahalle muhtarından, taleplerini içeren yazıyı alan Sena Nur Çelik, milletvekili olarak seçildiğinde bu taleplerin takipçisi olacağını söyledi.
AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, konuşmasının ardından alanı miting havasına çeviren mahalle sakinleriyle tek tek ilgilendi. Kadınların ve gençlerin fotoğraf çektirme talepleri nedeniyle uzun süre alandan ayrılamadı. Milletvekili adayı Çelik, yoğun geçen günün ardından geç saatlerde Alanya’ya döndü.