AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar soğuksu pazar esnafını gezdi. Özcan Ulupınar vatandaşların boş vaatlere karnının tok olduğunu söyledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer soğuksu Pazar esnafını ziyaret ederek destek istedi. Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan Ulupınar ve beraberindekiler yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade etti.
"BEN BÖYLE BİR DESTEK GÖRMEDİM"
7 Hazirana kısa bir süre kaldığını ve Zonguldak’a hizmet etmek için vatandaşların oyuna talip olduklarını belirten Ulupınar, “Halkımızın ilgisi çok iyi AK Parti deyince insanların yüzleri gülüyor. Bizim çok bir söylememize gerek yok. 2002 yılında bu yana bütün seçimlere girdim. Ben böyle ilgi böyle destek görmedim. Bu ilgi inşallah sandığa yansıyacak. Dün Zonguldak’a Enerji Bakanımızı ağırladık önümüzdeki günlerde iki bakanımız daha ilimize gelecek. Hedefimiz hem Zonguldak’ta hem de Türkiye’mizde birinci parti yaparak milletvekili sayısını arttırmak" dedi.
"BOŞ VAATLERE VATANDAŞIN KARNI TOK"
Şu anda AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının tartışılmadığını belirten Ulupınar, "Zonguldak büyük bir coğrafya 450 bin seçmenimiz var 600 binden fazla vatandaşımız var. Milletvekili sayısının çok olması hizmetlerin daha süratli yapılmasını sağlayacaktır. Onun için gece gündüz mücadele ediyoruz. Ayak basmadık yer bırakmayacağız. Şuana kadar gittiğimiz yerlerde muhalefeti görmedik. Geldi mi diye sorduğumuz da olumsuz cevap alıyoruz. Ama biz işi şansa bırakmıyoruz hiçbir oy kimsenin cebinde değil. Hiçbir seçim sandıktan çıkılmayınca kazanılmaz. Vatandaşlarımızın zihnin bulandırmaya çalışıyorlar boş vaatlere vatandaşlarımızın karnı tok” şeklinde konuştu.