Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu’yu ziyaret ederek, desteklerinden dolayı plaket takdim etti.
Ziyaret esnasında duygularını paylaşan AGD Şube Başkanı Beyazkaya, “Anadolu Gençlik Derneği olarak yaptığımız çalışmalarda, özellikle son dönemde Siyer Nebi Yarışması ve akabinde Mekke’nin Fethi programlarında bize desteklerini sağlayan, yanımızda duran Sayın Belediye Başkan Yardımcımıza teşekkür anlamında plaket takdim etmek üzere ziyaretine geldik. Kendisine gençliğimizin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdik. Belediyemizin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldık. Güzel bir görüşme gerçekleşti. Her şey için teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu ise, “Zaman zaman sivil toplum kuruluşlarımıza imkanlarımız dahilinde yardımcı oluyoruz. Aynı şekilde şehrimizde faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği’ne de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün AGD Şube Başkanımız Sayın Bedrettin Beyazkaya ve yönetim kurulu arkadaşları ziyaretimize gelmiş bulunmaktadırlar. Nezaketlerinden ve şahsıma takdim etmiş oldukları bu anlamlı plaketten dolayı kendilerine teşekkür ediyor, faaliyetlerinden ötürü başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.