Aziziye Belediyesi karla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dadaşkent ve Ilıca dışında 69 mahalle statüsünde köyü bulunan belediye, her kar yağışı sonrası tüm ekipmanlarıyla seferber oluyor.
Greyder, kepçe, küreme-tuzlama aparatlı kamyonlar, kar püskürtme makineleri ve 50 kişilik ekiple karla mücadele çalışması yapan belediye, vatandaşın sorun yaşamaması için çalışıyor. Bir yandan cadde ve sokaklarda yollar açılırken, diğer yandan kar püskürtme makineleri ve küreme ekipleriyle kaldırımlar kardan temizleniyor.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, cadde ve sokakları çok geniş olan Dadaşkent ile Ilıca’nın yanısıra 69 mahalle statüsündeki köyde de karla mücadele çalışması yapıldığını ifade ederek, köy yollarında Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurguladı.
Karla mücadele çalışmasının belediye için ciddi bir külfet olduğunu, ancak vatandaşın huzur ve refahı için hiçbir bahanenin arkasına sığınamayacaklarını kaydeden Başkan Orhan, “Halkımıza hizmet için yola çıktık ve bu konuda hiçbir bahanenin arkasına sığınma lüksümüz yok. Her kar yağışı sonrası tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve refahı için, tüm ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. 69 adet mahalle statünde köyümüz var. Bu köylerimizde de karla mücadele çalışmasını Büyükşehir Belediyemizle işbirliği ve dayanışma içerisinde yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyemize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.