Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Gördes’te yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Gördes’te vatandaşlarla bir araya geldi.
Eryılmaz, sanayi çalışanlarından pazarcı esnafına kadar çok sayıda vatandaşla görüşüp milliyetçi hareketin politikalarını anlattı. Eryılmaz’a Gördes ilçe teşkilatı da eşlik etti. Gittiği yerlerde yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Eryılmaz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yapacakları çözüm yollarını anlattı.
Gece geç saatlere kadar ziyaretlerini sürdüren Eryılmaz, “Bizler bu yola yorulmak için çıkmadık. Gece de olsa gündüz de olsa hemşerilerime dokunmak onların sorunlarını dinlemek benim boynumun borcudur. Manisalılar, Gördesli kardeşlerim her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler nasip olurda Ankara’ya gidersek sizlerin haklarını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çiftçinin, esnafın, üreticinin sorunlarını çözeceğiz. Hepimiz biliyoruz ki tek kurtuluş yolu MHP’dir. Diyarbakır’da Hakkari’de çiftçiler nasıl destek alıyorsa benim Gördesli hemşerilerim de aynı destekten yararlanacaktır. Bizler eşit hizmet anlayışıyla hareket etmiş ve bu noktada da çalışmaya devam etmişizdir. Büyükşehir Belediye başkanımız Cengiz Ergün ile 17 ilçemize nasıl eşit hizmet götürdüysek bundan sonra da daha güçlü bir şekilde Ankara’da da varlığımızı hissettirerek hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.