Beşiktaş Yönetimi, teknik heyet ve futbolculara yeni yıl için tek tek iyi dileklerini ileterek, 2015’in Beşiktaş için hayırlı bir yıl olmasını diledi.
Beşiktaş’ta, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak ve futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, teknik heyet ile futbolcuların yeni yılını kutladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, 2015’in hayırlı bir yıl olması temennisinde bulundular.
Kutlamada konuşma yapan ikinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi, “2015 yılı inşallah hayırlara vesile olacaktır. Ailelerinizle birlikte mutlu bir yıl diliyorum. Yeni yılın başarı getirmesini diliyorum” dedi.
ALBAYRAK: "BURADA TAM BİR AİLE ORTAMI OLUŞTURDULAR"
Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise, 2015’in Türkiye ve Beşiktaş için hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar’a teşekkür ediyorum. Burada tam bir aile ortamı oluşturdular. 2015 umarım sağlık ve huzur içinde geçer. Sakatlıksız bir yıl diliyorum. 2015 Türkiye ve Beşiktaş’a hayırlı olsun” diye konuştu.
VARDAR: "BURADA OLMAKTAN KEYİF ALIYORUM"
Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, teknik heyet ve futbolcularla birlikte güzel bir sinerji oluşturduklarını belirterek, “Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin üyesi olduğum için mutluyum. Burada olmaktan keyif alıyorum. Teknik heyet ve futbolcularla birlikte bir sinerji oluşturduk. İyi bir ekibiz ve bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. 2015’in ’keşke bitmeseydi’ diyeceğimiz bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
BILIC: "YENİ YILDA ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDECEĞİMİZE İNANIYORUM"
Teknik direktör Slaven Bilic ise, siyah-beyazlı takımın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi:
“2014’te önemli başarılar elde ettik. Arkadaşlığımızı korursak birbirimize sahip çıkarsak yeni yılda başarılar kazanacağımıza olan inancım tam. Önümüzde önemli bir maç var. Birbirimize olan desteğimizi sürdürerek yeni yılda önemli başarılar elde edeceğimize inanıyorum.”
ZENGİN: "İNŞALLAH İŞİN SONUNDA YİNE BİRLİKTE OLURUZ"
Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin de yönetim kurulu üyelerine vermiş oldukları destekler için teşekkür ederek, “Bizi kardeş gibi gördüğünüz için teşekkürler. 2014 yılını acısıyla tatlısıyla bitirdik. Başarımızı 2015’te de sürdürmek istiyoruz. İnşallah işin sonunda yine birlikte oluruz” dedi.