Kastamonu’da bir alışveriş merkezinin müşterilerine yönelik düzenlediği çekilişte bir kişi otomobil kazandı.
Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, 24 Temmuz-31 Aralık 2014 tarihleri arasında çekiliş düzenledi. 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine çekiliş kuponu dağıtan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, noter huzurunda düzenlediği çekiliş ile talihlilerini belirledi.
Kastamonu’da vatandaşların özellikle tercih ettiği mekanların başında gelen Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, müşterilerinin de beğenisini kazanmaya devam ediyor. ‘Kim istemez ki?’sloganı ile 24 Temmuz 2014’te başlayan hediye kampanyası, 31 Aralık 2014’te son buldu. 7 yıldır Kastamonu’da hizmet veren Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, geleneksel hale getirdiği hediye çekilişinde de bu yıl sürpriz hediyeler dağıttı.
Noter huzurunda Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen çekilişte, 1 adet 2014 Ford Tourneo Courier 1.5 75 PS DELUX ile 5 adet iPhone 5S 16 GB cep telefonu sahiplerini buldu. Ayrıca çekiliş sürecinde çeşitli soruların yöneltildiği vatandaşlara da sürpriz hediyeler verildi.
7’den 70’de büyük heyecana sahne olan çekilişte, büyük ikramiye olan 1 adet 2014 Ford Tourneo Courier 1.5 75 PS DELUX’un sahibi 128075 bilet numarası ile Nafiz Tosyalıoğlu oldu. Araba çekilişinin ardından yapılan telefon çekilişinde de, 5 adet iPhone 5S 16 GB kazanan talihliler belirlendi.
Otomobil talihlisine aracın anahtarı teslim eden Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, talihlileri kutlayarak, geleneksel hale getirdikleri hediye çekilişlerine bundan sonrada devam edeceklerini söyledi.
Kampanyaya katılımın yoğun olduğunu belirten Özsoy, “Toplamda 75 TL ve üzerinde alışveriş için 1 çekiliş kuponu verdik. Geçmiş yıllarda gösterilen yoğun ilgi ve alaka, bu yılda düzenlediğimiz kampanyada daha da fazla arttı. 2014 yılında 209 bin 4 kişi çekiliş için katılım gösterdi. Alışveriş merkezimize duyulan güvenin her geçen yıl giderek artması bize gurur veriyor” dedi.
Büyük çekiliş sonrasında kendisine telefonla ulaşılan Nafiz Tosyalıoğlu, aracını teslim almak için Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’ne geldi. Genel Müdür Şevket Özsay’dan arabanın anahtarını teslim alan araba talihlisi Nafiz Tosyalıoğlu, hem şaşkın hem de mutlu olduğunu kaydetti.
Arabanın kendisine çıkacağını hiç düşünmediğini ifade eden Nafiz Tosyalıoğlu, “Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’ne 2 hafta önce gelmiştim. Bir elektronik mağazasından 743,90 TL’lik ürün almıştım. Alışveriş sonrasında çekilişe katılayım dedim. Bana çıkacağını hiç de tahmin etmemiştim. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.