BURSASPOR'un Rusya’nın Dinamo Moskova takımından transfer ettiği Macar futbolcu Balasz Dzsudzsak, Özlüce Tesisleri'nde 4 yıllık sözleşmeyi imzalarken, "Tezahüratlardan tüylerim diken diken oldu" dedi.
Yeşil beyazlı 500 kişilik taraftar grubu, 125 kişilik salona bin bir güçlükle sığabilirken, "Hain Volkan Şen" diye tempo tuttu. İmza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkan Kemal Güler ve Balasz Dzsudzsak katıldı. Tezahüratlar karşısında şaşkına dönen dönen Balasz Dzsudzsak, sözüne, “selamun aleyküm” diyerek başladıktan sonra şöyle konuştu:
"GELENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM^"
"Buraya gelenlere tek tek teşekkür ederim. İmza için salonu girerken yapılan tezahüratlar sonrasında tüylerim diken diken oldu. Yeni stadımıza ve Bursaspor forması ile çıkacağım ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Maçta yüzde yüz performansımı ortaya koyacağım. İnanın bu kalabalık karşısında konuşmak için kelime bulamıyorum. Gelen herkese tek tek teşekkür ederim."
ŞARKILI BESTE İSTEDİ
Daha sonra sorulara cevap veren Dzsudzsak, şunları söyledi:
"İlk geldiğimde Sivok ve Necid'le konuştum. Bana olağanüstü yakınlık gösterdiler. Tercih etmemdeki en önmeli nedenlerden birisi de insanların bana sıcak davranmasıydı. Uzaktan attağım şutlarla ünlüyüm. Bunu Bursaspor formasıyla da göstereceğim. Taraftarlarımızın tezahüratları beni çok etkiledi. Şarkılı beste yapmalarını bekmliyorum. Bana da sadece Cucak demeleri hoşuma gider."
KOCAMAN: "DÜNYA STARI BURSA’YA GELDİ"
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise şöyle dedi:
"Şu anda bir dünya yıldızını Bursaspor’a kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Macaristan milli takım kaptanı Balasz Dzsudzsak’ı futbol yaşamını bundan sonra bizimle sürdürecek. 4 yıllığına anlaştık. 69 maçta 16 gol atmış bir isim. Gollerine Bursa’da devam edecek. Yıldız futbolcu özlemine bugün son vermiş olduğumuzu düşünüyoruz. Beklenmedik gelişmeler karşısında yönetim olarak sakin kaldık. Başarılı bir transfer dönemi geçiriyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Taraftarlarımızı mutlu edecek transferler olacak. Şimdi söz sırası taraftarlarımızda. Onlardan Timsah Arena’nın tribünlerini doldurmalarını bekliyoruz. Bursaspor’umuza hayırlı olsun” dedi.
Mali Asbaşkan Kemal Güler ise, "Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın uğraşlarıyla ünlü bir ismi kulübümüze kazandırdık. Takımızı önümüzdeki hafta tamamlayacağız" dedi.

FOTOĞRAF