Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Temizlik İşleri personelinin yemekli eğlencesine katıldı.
Kepez Belediyesi’nin hep sıcak bir aile olarak görmek istediğini vurgulayan Başkan Tütüncü, “Üzüntüyü, neşeyi birbiriyle paylaşabilen, birlikte hayaller kurabilen, kurduğu hayallere çok çalışarak layık olabilen, bir ekip olabilmeyi çok önemli buluyorum. İlmek ilmek dokuduğumuz çalışma dönemimizde, bu hedefimize ulaştığımızı görüyorum. Yılın belli vakitlerinde sizlerle buluşuyoruz, hem sohbet etme, hem kaynaşma imkanı buluyoruz. Her zaman böylesi bir sıcak ortamı meydana getirebilmek en temel hedefimiz olmuştu. Özellikle temizlik işleri çalışanları, zor şartlar altında önemli bir gayreti, mesaiyi paylaştığımız bir ekip” dedi.
Göreve geldiği dönemde önüne getirilen mali tabloda belediyesinin personeline 1.8 milyon lira borcu olduğunu gördüğünü anlatan Tütüncü, ilk hedefinin bunu telafi etmek olduğunu vurguladı. Bir tarafta belediye, diğer tarafta emeğiyle geçinen alacaklı çalışanları gördüğünü belirten Tütüncü, “Bir gün bile maaş ödemelerinde gecikme istemiyoruz demiştim. Bulduğumuz parayla öncelikle işçilerimizin geçmişe dönük alacaklarını tamamlama kararı almıştım. 2009 yılının Nisan ayından itibaren hiçbir personelimiz alacaklarını elde etmede bir gün bile gecikmediler. Gayretimiz netice verdi ve geçmişe dönük olarak alacakları 14 ayda tamamlamıştık” diye konuştu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konuşmasının ardından, Başkan Yardımcısı Ramazan Alanay, Temay İşletme sahibi Refik Aydoğan ve Temizlik İşleri Müdürü Adem Deveci ve personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.