GAZİANTEPSPOR, bu hafta cuma akşamı kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tempolu bir çalışmayla sürdürdü.
Celal Doğan Tesisleri’nde yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde antrenmana çıkan siyah kırmızılı futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenman öncesi basın menszuplarına açıklamalarda bulunan İrfan Saraloğlu, ligde kalan son 8 maçı da kazanmak istediklerini söylerken şöyle dedi:
"Bu hafta iç sahada maç kazanmak bizi daha da mutlu edecek, çünkü taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu yüzden bir beklentimiz var. Taraftar desteğimize çok ihtiyacımız var. Onların desteği olursa sahaya çıkıp daha güçlü bir şekilde mücadele edeceğimize inanıyorum."
ŞENOL CAN:"KAZANMAK İSTİYORUZ"
Defans oyuncusu Şenol Can ise tekrar gaibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini belirtti, "Şu an 10'uncu sıradayız. Ligi ilk 6 sırada tamamlarsak bizim için önemli bir başarı olur. Bundan dolayı da içerideki maçları kazanmak istiyoruz. içeride bizim ölçümüzde takımlarla oynayacağız. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bu puanları toplayacağız" diye konuştu.
Lige verilen arada iyi bir hazırlanma süreci geçirdiklerini kaydeden orta saha oyuncusu Oğuzhan Türk ise, "Geçen hafta Akhisar’da kötü bir mağlubiyet aldık. Akhisar Belediyespor mağlubiyetini telafi etmek için Torku Konyaspor'dan 3 puan almak istiyoruz'' dedi.

FOTOĞRAF