Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında sahasında Eskişehirspor’la karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yoğun kar yağışı altında yapılan antrenmanla tamamladı. Antrenman öncesi futbolcular antrenör yardımcısı Naci Şensoy’u kar topu yağmuruna tuttu.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmasında Eskişehirspor’la yarın saat 17.00’da karşı karşıya gelecek olan Başkent temsilcisi, maçın hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör İrfan Buz gözetiminde yapılan antrenmanla tamamladı.
FUTBOLCULARDA BUZ VE ŞENSOY’A KAR TOPU YAĞMURU
Dün gece başlayan ve gündüz saatlerinde de etkisi sürdüren kar yağışı nedeniyle tesisler de beyaz örtüyle kaplanmıştı. Kırmızı-siyahlılarda öğle saatlerinde yapılan antrenman öncesi görevliler zemindeki karları, kar küreme araçlarıyla temizledi. Bu sırada Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz ve yardımcı antrenör Naci Şensoy’un futbolcularla kar topu oynaması renkli görüntüler oluşturdu.
Yaklaşık 45 dakika süren antrenman, ısınma koşusu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma oyunuyla sürdü. Antrenmanın son bölümünde oyuncular dar alanda pas ve şut organizasyonları çalıştı. Tedavisi süren Nizamettin Çalışkan antrenmanda yer almazken, kart cezalısı futbolcular Taylan Antalyalı ve Gosso, Eskişehirspor’a karşı forma giyemeyecek.