Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, haftasonu oynanacak maç ile ilgili, "Galatasaray müsabakası hakkında net söyleyeyim, kazanabileceğimiz bir müsabaka. Bu düşünce ile gideceğiz" dedi.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kulübünün düzenlediği basın açıklamasında, bu hafta oynayacakları Galatasaray müsabakası hakkında net ifadeler kullandı.
Galatasaray maçına takımının her anlamda hazır olduğunu söyleyen Özdilek, "Galatasaray zafiyetleri olan bir takım. Bizde bunları değerlendirmek istiyoruz. Bir de kendi seyircisi önüne ilk defa lider olarak çıkacaklar. Bunun da rakip için bir artısı olacaktır. Ama futbol sahada oynanan bir oyun. Galatasaray müsabakası için net söyleyeyim kazanabileceğimiz bir müsabaka. Bu düşünceler ile gideceğiz. Maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.
“KAFAMIZDAKİ TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET”
Galatasaray müsabakasının kendi takımı için ne kadar zorsa, Galatasaray içinde o kadar zor olacağını söyleyen Özdilek, "Bu hafta lig liderine karşı oynayacağız. Bizim için zorluk derecesi neyse rakip içinde aynı zorluk derecesi var onu söylemek isterim. Oraya giderken kafamızdaki tek düşünce kazanarak eve dönmek olacak. Bu potansiyele sahip bir takımız. Bu özgüvenimiz var. Moralimiz var. Ve bunu yapabilecek gücümüzün olduğuna inanıyorum. Bu tür müsabakalar oyuncular içinde çok önemli müsabakalardır. Kendilerine tekrar hatırlatma adına, gündemi değiştirme adına önemlidir. Kolayı seçmeyeceğiz. Oynadığı oyundan keyif alan, bunu da oradaki herkese gösteren bir takım ortaya koyacağız” dedi.
“RAKİBİ İYİ ANALİZ ETTİK”
Galatasaray maçı öncesi rakiplerini iyi analiz ettiklerini söyleyen Özdilek, "Rakibin eksilerini, artılarını yoğun bir tempo içerisinde değerlendirdik. Bunu iyi analiz ettik ve ciddi bir şekilde çalıştık. Oraya giderken ki tek düşüncemiz İstanbul’dan çoğu insanın yapamaz dediği şeyi yaparak geri dönmek olacak. Sahada güzel bir oyun sergileyeceğiz. Bu duygularla yarın İstanbul’a geçeceğiz. En son oynadığımız müsabaka, oyuncu profilimiz ve oyuncularımızın durumu bizi bu şekil duygulara itiyor. Umarım ki bu duyguları sahada bütünleştiririz. Galatasaray maçını diğer maçlardan hiç farklı görmüyorum onu söylemek isterim. Pozisyonu yüksek olan bir müsabaka olacak. Tabi ki kendi evinde kazanmaya odaklı oynayacaklardır” dedi.