Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, üst lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
Antalyaspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Albimo Alanyaspor, maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Ahmet ve Boom katılmadı. Bu iki futbolcu salonda çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan İsmail Berk ise takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenman öncesi Şimşek, futbolcularını bir araya toplayarak, kalan maçlarının önemini anlattı.
Koşu ile başlayan antrenman, açma-germe ve rejenerasyon çalışması ile sona erdi. Şimşek’in kaleci Ozan ve Erman ile özel olarak görüşmesi dikkat çekti.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Yusuf Şimşek, Giresunspor maçının zor geçtiğini ve kazandıklarını için mutlu olduklarını söyledi.
Antalyaspor’dan kalan haftalarda çok iyi oyun değil skor beklenmesi gerektiğinin altını çizen Şimşek, “Giresunspor maçının ilk yarısında vasat bir oyun ama ikinci yarı mücadele ederek maçı kazanmasını bildik. Futbolcularım 90 dakika boyunca mücadele ettiler. Galip gelmesini bildik. Kalan maçlarımızda da aynı şekilde oynayacağız. İnanılmaz bir oyun değil, inanılmaz bir mücadele örneği ve kazanma hırsı görecekler” dedi
"KAZANACAĞIZ"
Alanyaspor maçının bir derbi olduğunu kaydeden Şimşek, “Kazanabileceğimiz bir maç, kazanmak istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirip Alanyaspor karşısında hakkımızla 3 puan almak isteriz. İlk maçı Alanya burada 4-0 kazanmıştı. Bu futbolculara olumlu yansıyacaktır. Onlar bizi burada yendiyse, biz de onları orada yenebiliriz. Bütün planımız galibiyet üstüne olacak. Oyun disiplinimizden taviz vermeyeceğiz. Yüreğini ortaya koyan, kazanmak için her şeyi yapan bir Antalyaspor sahada olacak" diye konuştu.
"KALAN MAÇLARDA GOL YEMEMEK HEDEFİMİZ OLACAK"
Bütün prensibinin öncelikle gol yememek olduğunu anlatan Şimşek, “Gol yemezsek bizim oyuncularımız yetenekli, mutlaka gol atacaktır. 4 maçta gol yemedik. Kalan maçlarda da gol yememek hedefimiz olacak. Defansımızı güçlü tutacağız. Herkes defansa yardım edecek. Ofansif gücümüzü de bırakmayacağız” şeklinde konuştu.
"SÜPER LİGE ODAKLANDIK"
Kalan maçların hepsini kazanmak için sahada olacaklarını vurgulayan Şimşek, “Önümüzdeki 6 maçı kazanırsak neden direkt üst lig olmasın. Alanyaspor bu maçlardan birisi. Kazanmak için tüm çabayı göstereceğiz. Süper lige odaklandık. Bu takım ilk ikiden çıkacak. Olmadı PlaY-off’tan çıkacak” dedi.