Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ibadethanelerin bulunduğu sokakların yollarını stabilize ve kilitli beton parke döşeyerek iyileştiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, ibadethanelerin çevresinde sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında Sırrın Mahallesi 607’nci Sokak’ta bulunan Cemevi çevresinde kilitli beton parke çalışmalarına başladı. Bölgedeki vatandaşların taktirini toplayan çalışmanın, kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Çalışmalarından dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür eden Şanlıurfa Alevi Kültür Dernekleri Disiplin Kurulu Başkanı Yahya Kuzu, yapılan hizmetlerden de memnun olduklarını söyledi. Cemevleri’nin bir toplumun kültürü ve inancı olduğunu hatırlatan Kuzu, "Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum. Zaten insanlığın gereği budur. En azından ibadethanedir burası. Bir toplumun kültürüdür, inancıdır. İslamiyet içinde güzel bir şeydir. Bu yolların temiz olması harika bir şeydir, güzel oluyor. Çok teşekkür ediyoruz. Şuan çalışmalardan memnunuz. Harika oluyor, güzel oluyor. Sağ olsun bu konuda Başkanımızın da hizmeti bulundu" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulubağ, Uluhan ve Osmanbey kırsal mahallelerinde cami çevresi, Kısas Mahallesi’nde ise taziye evi çevresinde de bu kapsamda yol yapım çalışmalarını gerçekleştirmişti.