Elazığ’da Memur-Sen il temsilciliği tarafından Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı oluşturuldu.
Memur Sen il temsilciliği ve bağlı sendikalar tarafından Elazığ’da Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı oluşturuldu. Harput yolu 3. kilometrede oluşturulan hatıra ormanının açılış törenine Orman Bölge Müdürü Zafer Derince, Memur Sen il temsilcisi Murat Ergen, sendika başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Ergen, hatıra ormanının oluşturulmasına emek verenlere teşekkür ederek, "Bugün burada çok sayıda sendika başkanı ve yetkilimiz ile kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan adına bir hatıra ormanı oluşturulması ve bu ormana fidan dikmek için toplanmış bulunmaktayız. Sendikamıza bağlı 11 bin üye için 11 bin fidanı toprakla buluşturduk. Hatıra ormanımızın bakımını 5 yıllığına orman bölge müdürlüğü gerçekleştirecek. Mehmet Akif İnan’ın adının Elazığ’da bu hatıra ormanı sayesinde yaşatılacak olması bizleri mutlu ediyor. Ben orman bölge müdürlüğü yetkililerine, sendika başkanlarımıza, vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Orman Bölge Müdürü Zafer Derince de Elazığ’da hatıra ormanlarının sayısının artması için sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla sürekli istişare halinde olacaklarını belirterek, hatıra ormanı oluşturmak isteyenlere gerekli tüm desteği vereceklerini söyledi.