Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdunda kalan yaşlıları ziyaret etti.
Vali Bektaş’a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu eşlik etti.
Vali Bektaş, huzurevlerinde kalan yaşlılarla sohbet ederek huzurevinde verilen hizmetin bugünkünden daha iyi seviyeye çıkarılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Manisa Huzurevi Vakfı Dinlenme Evi sakinlerinden İsmet Payer, ”Kaldığımız huzurevinden çok memnunuz ilgililere teşekkür ediyoruz” dedi. Hayrullah Durmaz ise “Bize burada çok iyi bakıyorlar. Burada rahat bir aile ortamı var.“ diye konuştu.
Vali, Bektaş yaşlıların verilen hizmetten memnun olmalarının kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, verilen hizmetin daha da iyi olması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan’a talimat verdi.