Türk Kızılayı Adana Şubesi yönetimi, kan bağışlarının daha uygun şartlarda alınabilmesi amacıyla başlatılan proje kapsamında “Kan Bağış Evi” yaptıran Adana Sanayi Odası’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Barajyolu’nda kan bağış evinin yaptırılması nedeniyle gerçekleşen ziyaret sırasında, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’a oda olarak yaptıkları katkı nedeniyle plaket verdi. ADASO yöneticilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Saygılı, “Kan bağışı konusunda önemli projeye destek verilmesi bizleri mutlu etti. Adanalılar artık klimalı, daha uygun ortamda kan bağışında bulunacak. Evler sayesinde kan bağışında önemli oranda artış yaşandı” dedi.
ADASO Başkanı Zeki Kıvanç da, oda olarak sosyal sorumluluğun gereğini yerine getirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kan bağışının öneminin bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayan Kıvanç, “Adana’da başlattığınız projeye yönelik katkımızın diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını diliyoruz” diye konuştu.
Ziyarette, Türk Kızılayı Adana Şube yöneticileri Niyazi Çetinkaya, Şaban Üçgül, Zübeyit Şendur ve Veli Kasap, Kan Merkezi yöneticileri ile Adana Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü de hazır bulundu.