Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde uzun yıllar Ülkü Ocağı Başkanlığı görevinde bulunan Erhan Budak, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den milletvekilli aday adayı olduğunu açıkladı.
MHP Kars İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Erhan Budak, Türkiye’nin kurulduğu tarihten bu zamana kadar milletin ve devletin içeride ve dışarıda hiç yaşamadığı kadar bir zillet, basit, bayağı ve alçakça tehditler döneminin yaşandığını söyledi.
Budak, “Aziz milletimizin bu ağır zihniyetten çirkin günahları ve gayri ahlaki işleri meşrulaştıran, milli onura halel getiren emanet ehli olmadığı anlaşılan zihniyetten kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek başına iktidarı ile mümkün olacaktır. Ahdine vefalı sözünde dürüst, sevgisinde samimi olan benim de doğduğum günden beri mensubu olduğum patim MHP’dir. 1989-1999 yılları arasında kesintisiziz 11 yıl Sarıkamış ocak başkanlığı hizmetiyle onurlandığım ülkücü hareketin iktidarında bir hizmet eri olmak maksadı ile kıymetli hemşerilerimizin ve gönüldaşlarımın desteği ve Allah’ın da izniyle ben de 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem milletvekili seçimlerinde Kars’tan aday adayı olduğumu beyan ederim”dedi.