Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Başkanı Ersin Akdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Türe’nin katılımlarıyla Atakent Mahallesinde çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantı düzenlendi.
Toplantıda Narlıkuyu ve Atakent Mahallerinde arazi sorunlarının çözülmesindeki kat edilen yol anlatıldı. Akdoğan, 25 bin çiftçi ailesine hitap ettiklerini belirterek, “Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliğini kurduk 135 sulama kooperatifi bir araya gelerek 25 bin Çiftçi ailesine hitap etmekteyiz bu anlamda çalışmalarımız devam etmektedir. Bir çok projelerimiz var. Aynı zaman Milletvekilimiz Nebi Bozkurt’a katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt tele konferans sistemiyle Ankara’dan katılarak yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. En son hali kanun teklifinin hazırlandığı ve komisyona gönderildiği bilgisini paylaştı ayrıca kabasakallıda ki orman içi yol sorunlarının çözüldüğünün müjdesini verdi.
Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Türe konuşmalarını sürdürdü ve bu işin takipçileri olacağını 3 Ocak 2015 tarihinde Başbakan’a bizzat hazırlanan dosyayı teslim ettiğini ve arazi sorunlarının çözüleceğini vurguladı.