AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar seçim çalışmalarına Kemalpaşa mitingi ve Gaziemir Seçim Ofisi açılışıyla devam etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, engelli, gazi ve yaşlı ziyaretlerinde bulundu. Hotar ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıdığı, birebir ilgilendiği ve Cumhurbaşkanı’na hayranlık duyan 6 yıldır ALS hastası Lemie Polat’ı evinde ziyaret etti. Seçim çalışmaları boyunca ilçe ilçe ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Hotar, “Ziyaretler kapsamında fırsat buldukça yaşlı ve engelli evlerini ziyaret etmeyi ihmal etmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tanıdığı Lemie hanıma selamlarını ilettik, hayır dualarını aldık” dedi. Hotar daha sonra engelli Hale Gül ve Ayberk Akar’ı evinde ziyaret ederek, aileleriyle sohbet etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ev ziyaretlerini Gaziemir’de yaşayan 86 yaşındaki Kore gazisi Hüseyin Yücedağ’ı ziyaret ederek sonlandırdı.
MUHTARLARLA BULUŞMA
Hotar, ev ziyaretlerinin ardından Gaziemir Tepe Restoran’da STK başkanları, muhtarlar ve ilçe yönetimi ile toplantı yaptı. Muhtarları birebir dinleyen Hotar, muhtarların ilettiği sorunları not alarak sorunların çözümüne ilişkin ivedilikle harekete geçileceğini belirtti.