AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği sivil toplum örgütleri temsilcileriyle buluşma toplantıları devam ediyor.
Kentteki bir lokantada gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, “Bu programı düzenlememizin en büyük nedeni her zaman ortak akılla hareket ederek, kendi bulundukları, ilgilendikleri alanda sıkıntıları birebir konuşma fırsatını bulduğumuzdan dolayı bu toplantılıları çok önemsiyoruz. Burada önemli olan Sivas’ın sorunlarını, sıkıntılarını birlik ve beraberlik içerisinde çözmek, biz bir olduğumuz sürece önce Sivas, sonra Türkiye kalkınır. Bu sebeple bu toplantıların devamının geleceğini belirten Kuzu katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim.’’ dedi.
Belediye Başkanı Sami Aydın ise ,”Siyasi anlayış olarak bu ülkeye hizmet eden unsurlar olarak sizlerle bir araya ne kadar çok bir araya gelebilirsek, onların görüşlerini, önerilerini, sorunlarını birinci ağızdan dinlersek, hizmeti verende o derece etkili ve verimli olacağını düşünüyoruz.”ifadelerini kullandı.
AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise; Sivas’ın gelişiminde sivil toplum kuruluşları ile yapılan istişarenin önemine dikkat çekerek, “Biz şehri temsil ederken, şehre ve kent’e hizmet için yola çıktığımızda şunu deklare etmiştik. Biz Sivas’ı hep birlikte yönetelim sivil toplum örgütlerimizle, muhtarlarımızla, derneklerimizle, sendikalarımızla, vakıflarla, seçilmiş herkesle şehre dair söyleyecek sözü olan, düşüncesi olan, şehrin geleceğine dair, şunları yaparsak çok daha iyi olabilir, diyebilecek fikri olan herkesle istişare edelim, yolumuzu, rotamızı ona göre çizelim ve Sivas’a hizmet edelim dedik.”şeklinde konuştu