Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Ülkücü İşçiler Derneği tarafından, Belediye Meydanı’nda şehitler adına düzenlenen lokma hayrına katıldı.
Lokma hayrına Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat’da katılarak Ülkücü İşçiler Derneği’ni yalnız bırakmadı.
Vatan uğruna canını veren aziz Şehitler adına lokma hayrı yaptıklarını söyleyen Dernek Başkanı Ahmet Turan, Türk milletinin bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaklarını kaydetti. Turan, “Şehitlerimiz için kendi imkânlarımızca lokma hayrı düzenledik. Rabbimiz hayırlarımızı kabul eder inşallah. Türk milleti olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde tek ihtiyacımız birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket etmektir. Doğu’da görev yapan tüm askerlerimiz ve polislerimiz Rabbimize emanettir. Bu günleri de hep birlikte el ele atlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Vatan uğruna canını veren aziz Şehitler adına düzenlenen lokma hayrında dualara eşlik eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu vatandaşa kendi elleri ile lokma dağıtmayı da ihmal etmedi. Depboylu ile Alıcık şehitlerimize bir kez daha Cenab-I Allah’tan rahmetini niyaz edip vatanımıza ve memleketimize başsağlığı diledi.