Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde geleceğe umutla bakılıyor.
Kulüp olarak geçen sezonu büyük başarılara imza atarak kapatan Malatya Büyükşehir Belediyespor’da geleceğe umutla bakılıyor.
Kulüp başkanı Başkanı Orhan Barman, hedeflerinin ayakları üzerinde duran bir kulüp bünyesi oluşturmak olduğunu kaydetti. Barman 11 branşta mücadele ettiklerini söyleyerek, bu sezon voleybol ve masa tenisi başta olmak üzere oldukça verimli bir yıl geçirdiklerini kaydetti.
Voleybolda 2. Lig’e yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor’un sağlam bir kulüp yapısı oluşturabilmesi için çalıştıklarını ifade eden Barman, “İmkanlarımız ölçüsünde ayakları üzerinde duran bir kulüp oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Büyükşehir Kulübü olarak her zaman iddialı olacaklarını ancak bu iddialarını kendi imkanlarıyla göstereceklerini belirten Barman, “İmkanlarımız ölçüsünde her kategoride başarılı olma gayreti veriyoruz. Tabi her branşta iddialı değiliz. Yeni kurulan ve kendi tesisini oluşturmaya çalışan bir kulübüz. Bireysel branşlarda önemli başarılar aldık. Avrupa ikincisi ve üçüncüsü çıkardık. Masa tenisi takımımız Süper Lig’e yükseldi. Bu yıl asıl hedefimiz voleybolu yukarılara taşımaktı, onu da başardık şükürler olsun. Malatya’da iyi bir voleybol potansiyeli var. Takımımız şu an 2. ligde. Önce orada kalıp, ondan sonra da sağlam bir yapı oluşturmak istiyoruz. 2. Lig’de kendi imkanlarımızla mücadele edecek alt yapımız var. Diğer spor dallarında da zamanla çok etkili olacağız. 3-4 yıllık bir yatırımla İzmir, Ankara gibi şehirlerin takımlarını yakalayabiliriz” dedi.