Döşemealtı Belediyesi veli, öğretmen ve öğrencilere yönelik ücretsiz söyleşi programı düzenliyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen söyleşi programının konuğunun akademisyen, eğitimci ve yazar Dr. Özgür Bolat’ın olacağı belirtildi. Ulusal ve uluslararası birçok söyleşi, seminer ve eğitim programı düzenleyen Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Özgür Bolat’ın 2008 yılında başlattığı ve 300’ün üzerinde okulda uygulanan “Öğretmen Liderliği Projesi”nin mimarı olarak bilindiği kaydedildi.
Eğitim ve sağlık başta olmak üzere birçok konuda söyleşi, seminer ve konferans programları düzenleyeceklerini belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Eğitimde Doğru Bildiğimiz Yanlışlar” konulu seminere tüm Döşemealtı halkını davet etti.
Başkan Genç, “Toplumun her kesimini ilgilendiren bilgilendirme toplantılarımızın ilkini eğitim üzerine yapıyoruz. Diğer konularla ilgili de araştırmalarımız devam etmektedir. Amacımız Döşemealtı ilçemizde geçmiş dönemlerde yeterince yapılmayan ve eksikliği hissedilen bilgilendirici seminer, söyleşi ve konferanslarla konunun uzmanlarını vatandaşlarımızla buluşturmak” dedi.