Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Müftü Ömer Keskin’in Gaziantep Şehit Kamil Merkez ilçesine tayini çıkması sebebiyle, Belediye Başkanı Zerrin Güneş’e veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu ve Belde’de görev yapan din görevlileri de katıldı. İlçe Müftüsü Ömer Keskin, 3 yılı aşkın bir süredir Çaycuma ilçesine hizmet ettiğini ifade etti.
Müftü Keskin, “Bu süre zarfında bir çok hizmetleri gerçekleştirdik. Bu çalışmalar sırasında zaman zaman ilçe ve belde belediyelerimizden de destek almıştık. Ben bu nedenle ilçe ve belde belediye başkanlarımıza da çok teşekkür ederim. Ayrıca bundan sonraki çalışmalarınızda size de başarılar dilerim" dedi.
Belediye Başkanı Zerrin Güneş’de yaptığı konuşmasında, "İlçemizde yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip edip her zaman takdir etmekteyiz. Beldemizde görev yapan din görevlisi arkadaşlarımız güzel bir birliktelik oluşturdular. Bundan sonraki çalışma ve faaliyetlerine de Belediye olarak destek olacağız. Üzerimize düşen görev neyse her zaman yapmaya hazırız. Bende sizlere yapmış olduğunuz hizmet ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki yeni görev yerinizde başarılar dilerim" dedi.