6’ncı Ulusal Kariyer Haritam, 16-18 Mart 2015 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün gerçekleştirdiği ’Ulusal Kariyer Haritam’ etkinliği, güçlü içeriği ve konuşmacılarıyla 6’ncı kez düzenleniyor.
6’ncı Ulusal Kariyer Haritam, bilinen seminerler zincirinin aksine, her yıl sektörün nabzını tutan, güncel başlıklar altında düzenlenen seminerler, paneller, kariyer gezileri ve işe alım simülasyonları gibi çeşitli organizasyonların bir arada olduğu, üst düzey şirket çalışanlarının Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla buluşturulduğu, üç güne yayılmış bir etkinlikler dizisi olarak dikkat çekiyor.
Oturumlar şu şekilde; İnşaat Sektöründe Global Rekabet, Yenilikçi Mimari Bakış Açısı, Ekonominin Yıldızı İnşaat Sektörü, Türkiye ve Dünya’da Gayrimenkul Yatırım, Türkiye’de Mimarlık ve Gelecekteki Beklentiler, Riskleri Lehine Çevirenler, Yapı Sektöründe Aranan CV’ler.
Türkiye’nin en yüksek katılımcılı etkinliklerinden biri olan 6. Ulusal Kariyer Haritam ile sektörün kaliteli, bilinir ve nitelikli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı, soruların yanıtlayacağı organizasyon 16-18 Mart 2015 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.