Konyaaltı Belediyesi, Gürsu Mahallesi’nde revize çalışmaların ardından modern kimliğe kavuşan Gürsu Parkı’nı bölge halkının hizmetine sundu.
Konyaaltı Belediyesi, yeşil doku çalışmalarına aralıksız devam ederken, son olarak Gürsu Mahallesi’nde revize edilen ve modern bir yapıya kavuşturulan Gürsu Parkı, bölge halkının kullanımına sunuldu. Gürsu Mahallesi 338-349 sokak kesişimindeki parkta yapılan çalışmalar kapsamında kauçuk zeminle kaplanan çocuk oyun alanındaki mevcut oyun grubunun gerekli bakım ve onarımları yapıldı, Parkta ayrıca, basketbol sahasının saha zemini özel bir malzeme ile kaplanarak etrafı kafes telle çevrelendi. Parkın çevresini dolaşan 440 metrekare özel zeminle kaplı koşu yoluyla da bölge sakinleri, güvenle spor yapabilecekleri bir alana kavuşmuş oldu.
Parkta gerekli görülen ağaçların budaması yapılırken, dekoratif süs bitkileri dikilerek alan renklendirildi. Yılların etkisiyle zarar gören sert zemin ise tamamen sökülerek modern, estetik ve engelli vatandaşların da rahat kullanabilecekleri uygun zemin yapıldı. Park alanı, 2 bin 608 metrekare yeşil alan, bin 653 metrekare sert zemin, dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, koşu yolu ve basket sahasıyla yeni bir kimliğe kavuşturuldu.