TRABZON (AA) - Trabzon Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve terfi eden emniyet personeline yeni rütbeleri düzenlenen törenle verildi.

Terfi eden İl Emniyet Müdürlüğü personeline yeni rütbelerinin takılması sebebiyle Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törene, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile terfi eden emniyet personeli ile aileleri katıldı.

Vali Öz, törende yaptığı konuşmada, rütbeler yükselirken görev ve sorumlulukların arttığını belirterek, son günlerde yaşanan terör olayları sebebiyle bu töreni de buruk yaptıklarını dile getirdi.

Yaşanılan sürecin görev ve sorumluluklarını artırdığını anlatan Öz, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Vali Öz, insan kalitesi ve teknolojiyi kullanma yönünden polis teşkilatının çok büyük mesafeler kat ettiğini ifade ederek, güvenlik kuvvetlerinin terörle mücadele konusunda da büyük kabiliyet kazandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Öz, Akşit ve Köksal, terfi alan ikinci sınıf emniyet müdürleri Metin Doğan, Ender Türkyılmaz, Erdoğan Boz, üçüncü sınıf emniyet müdürleri Bülent Aral ve Okan Arslan ile dördüncü sınıf emniyet müdürü Şermin Köksal’a rütbelerini taktı.