AK Parti’de aday adayları için temayül yoklaması yarın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Toplamda 66 aday adayından 59’u için temayül yoklamasının yapılacağı belirtilirken aday adaylarının da ziyaretleri son hızıyla sürüyor.
Fransa MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Malatya Milletvekili Aday adayı Sabri Unat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Unat, Yeşilyurt Belediyesi’nin çok önemli projelere imza attığını belirterek bu güzel çalışmaları yurt dışından da takip ettiklerini söyledi. Yeşilyurt Belediyesi’nin takdire şayan bir çalışma içerisinde olduğunu belirten Unat, Malatya için çok önemli projelerinin olduğunu ve şans verilmesi durumunda el birliği ile çalışacaklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta, Unat’a başarılar dileyerek, seçimlerin ülke ve Malatya’ya hayırlı olmasını diledi. Yarın yapılacak temayül yoklamasından sonra aday adayları ile ilgili anketlerin ve mülakatların olacağını belirten Polat, AK Parti’nin seçimlere en iyi hazırlanan parti olduğunu söyledi.