Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Parti Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.
AK Parti Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, gençlik teşkilatı olarak Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in her daim yanında olacaklarını söyledi. Ereğli’nin değişen çehresine gençlik kolları olarak katkı sunma hedefinde olduklarını ifade eden Candan, sosyal ağırlıklı projeleri ön planda tutacaklarını kaydetti. Candan, Başkan Özgüven’in bilgi, birikim ve tecrübelerinden de yararlanmak istediklerini söylediği ziyarette Özgüven ve ekibine başarılar diledi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulundu. Gençlik kollarının siyasi partilerin taze kanı olduğunu ve en aktif birim olarak ön plana çıktığını da sözlerine ekleyen Özgüven, Murat Candan başkanlığında oluşturulan yönetime büyük sorumluluklar düştüğünü kaydetti ve başarılar diledi.
Özgüven, Ereğli’nin hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu kaydettiği konuşmasında, “Siz gençlerle Ereğli’mize daha güzel hizmetler sunacağız” diye konuştu.