Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, AK Parti Manisa İl Kongresi’nde başkan olarak seçilen Zülfikar Gürcan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı diledi.
Ziyarette Mehmet Emin Sofuoğlu’na Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları, Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Ziyarette konuşan Sofuoğlu, “Yeni görevinizde, yeni dönemde size ve yönetiminize görevinizde başarılar diliyorum. Ülkemizin demokratik standartlarının yükseltilmesi, demokratik teneffüs alanlarının artırılması, millete tuzak kuranların oyunlarının bozulması doğrultusunda meydanlara çıkarak ‘Hâkimiyet milletindir’ diye haykıran Memur-Sen/Eğitim-Bir-Sen, ekmeğin ancak özgürlükle birlikte büyütülebileceği anlayışını benimsemekle kalmamış, özgürlükler konusunda yol açmak ve yol almakla özdeşleşmiştir. Bu anlayışla Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmayı başarmıştır. Son dönemde Yeni Türkiye’nin yeni sivil anayasa ile yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyor ve bu noktada sorumluluk almaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise ”Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Memur-Sen Türkiye’nin daha da özgürleşmesi, demokratikleşmesi için olumlu adımlar atmış ve bu noktada hedeflerin gerçekleştirilmesi için iktidar partisi olarak her zaman bize destek olmuştur. Bu sivil destekle birlikte Türkiye’ye yakışan bir sivil anayasa hazırlamak amacı ve gayreti içerisinde olacağız.” diye konuştu.