Yozgatspor Kulüp Bakanı ve An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, AK Parti’den Yozgat Milletvekili aday adaylık müracaatını yaptı.
AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Nurdoğan, AK Parti Yozgat İl Başkanlığında kalabalık bir grup ile birlikte Milletvekili aday adaylık dosyasını İl Başkanı Harun Lekesiz’e teslim etti. Bir konuşma yapan Nurdoğan, 7 Haziran 2015 seçimlerinde önce Yozgatlının gönüllerine ardından da hizmetlerine talip olduğunu belirterek, “ Bu sevdamız, bir mevki mertebe mücadelesi değil, milli ve manevi değerlerimizi, insanımızın onuruna yakışan bir şekilde yüceltilmesi ülküsüdür. Yüce Allah’tan milletimizin selameti için en hayırlı olanı temenni ediyorum” dedi.
Yozgat’ın birçok alanda sayısız hizmete ihtiyacı olduğunu ifade eden Nurdoğan, “ Bir memlekete ihtiyacı olan hizmetlerin en kaliteli şekilde gelmesi, büyük bir dayanışma ile mümkündür. Yozgat’ın ve Yozgatlının ihtiyaçlarını ancak birlik ve beraberlikle çözebiliriz. Siyasete gönül verenlerin en büyük hedefi, insanlarımızın hayallerine sahip çıkmak ve en geniş ölçekte mutluluğuna hizmet etmek olmalıdır. İşte bu inançla ve samimiyetle, Yozgat’ımız için yola çıkıyoruz. Ülkemizin birçok alanda geçmişle mukayese edilemeyecek şekilde geliştiğini görüyoruz. Bu gelişimin Yozgat’ta daha fazla hissedilmesi için birlikte daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Bütün çalışmaların başarıya ulaşması, insanlarımızla samimi ve içten kucaklaşmaya bağlıdır. Özellikle insanlarımızın değerli olduklarına inanarak, güvenerek verilecek çabalar en mukaddes mücadelemizdir” diye konuştu.
Milletvekilliği ile amacının, dertleri ve sıkıntıları ile umudu tükenenleri, ihtiyaç ve istekleri için sesini duyuramayanları temsil etmek, tüm insanlarımızın yanında Allah rızası için bulunmak olduğu vurgulayan Nurdoğan, “ İşte bu hizmet inancı ile Yozgat’ımızın daha gelişmiş ve güçlü olduğu yarınlar için, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışacağıma ve her zaman insanlarımızın çıkarı için siyaset yapacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz’de Nurdoğan’nın milletvekili aday adaylık dosyasını teslim alarak hayırlı olması dileklerinde bulundu.