Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) tarafından düzenlenen ‘Beden dili ve stres yönetimi’ semineri düzenlendi.
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve BOSİAD işbirliğince düzenlenen seminere çok sayıda BOSİAD üyeleri ve vatandaşlar katıldı. BOSİAD da düzenlenen seminerlerde ilk olarak ‘etkili iletişim’ konusu işlendi. Daha sonra düzenlenen seminerde ise’ stres yönetimi’ ilgili bilgiler verildi. Yaklaşık yüz kişinin katıldığı seminer ‘Beden dili’ eğitimi ile son buldu. Seminere katılan BOSİAD üyelerine ve vatandaşlara katılım sertifikası verildi. Beden dili eğitimi için Adnan Menderes Üniversitesinde öğretim üyesi olan Doç. Dr. İsmail Ateş, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğaner eğitimi verdi.
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan BOSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Yılmaz etkili bir eğitim programı düzenlediklerini belirterek “üyelerimize her hafta seminer vererek faydalı olmaya çalıştık. GEKA ile ortaklaşa çalıştığımız bu projede etkili iletişim temasını işledi. Çok sayıda üyemiz ve vatandaşlar bu seminerlere katıldı. Bu seminerlerin devamını getirmeyi düşünüyoruz. Bu gibi etkinliklere BOSİAD olarak devam edeceğiz. Katılan tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza katılım sertifikası vereceğiz. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimiz sunuyorum”dedi.