Ankara’da bu yıl 9’su düzenlenmekte olan “Her Yönüyle Trabzon” Etkinlikleri devam ediyor. 19 Şubat’ta başlayan etkinliklere katılan Trabzon Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, fuar alanında bulunan stantları tek tek gezerek Trabzon’lu hemşehrileriyle hasbihal oldu. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki etkinliklerde Başkent’teki Trabzonlu’lar ile bir araya gelen Gümrükçüoğlu yoğun ilgiyle karşılandı.
Gurbetteki Trabzonlu’ların Trabzon’da yapılan çalışmalar ve devam eden yatırımlar hakkındaki sorularını tek tek yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yaşanan değişimi anlatırken, “Trabzonlu olsun ya da olmasın herkesi şehrimizde yaşamaya, şehrimizde yatırım yapmaya davet ediyoruz. Bölgesinin yıldızı olan ve ülkemizin en yaşanılabilir şehirleri arasında yer alan Trabzon’un kapısı herkese açıktır” diye konuştu.
Son yıllarda memleketlerine geldiklerinde Trabzon’da yaşanan değişimi net olarak gördüklerini ifade eden gurbetteki Trabzonlu’lar, yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.