BAKAN MÜEZZİNOĞLU, YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bombalı intihar eyleminde yaralanan 3 asker ile Erzurum'un Hınıs ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanan 3 polisi ziyaret etti. Asker ve polislerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, sadece birinin yoğun bakımda tutulduğunu bildiren Bakan Müezzinoğlu, "Serviste olan arkadaşlarımızı gayet iyi gördüm. Gerek sağlık durumları, gerekse moral motivasyon açısından bir sıkıntımız yok. Yalnız yoğun bakımda olan arkadaşımızın yoğun bakım koşullarını bozmayalım diye girmedik. Babasıyla, doktor arkadaşlarla görüştüm. Onun durumunda bir ciddiyet arz ediyor. İnşallah onun da gün geçtikçe sabırla tedavisi yapılacaktır. Rabbim önce sevdiklerine ve ailesine sonra ülkemize ve milletimizi bağışlasın. Bu tür kalleşçe olaylarla da ne askerimiz ne insanımız muhatap olmasın" dedi.
MÜEZZİNOĞLU: HANIM GELMEDEN VERMEYİN BUNLARI ARKADAŞLAR 
Hastane ziyareti sonrası Ak Parti il Başkanlığı'na geçen Bakan Müezzinoğlu burada partililerle görüştü. Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt Bakan Müezzinoğlu'na Oltu taşı tespih ve eşi için de ehramdan yapılan cüzdan, anahtarılık ve fular hediye etti. Erzurum'a 41 yıl önce geldiğinde eşi ile bir aylık nişanlı olduğunu hatırlatan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Hanım gelmeden vermeyin arkadaşlar bunları. Nostaljik bir cümle söyleyeyim: Erzurum'a geldiğimde bir aylık nişanlıydım. İlk hediyeyi Erzurum'dan yüzük olarak aldım. Dolayısıyla Erzurum'un bu anlamda 41 yıl öncesinde hem eşime hem bana ait bir hatırası var" diye konuştu.
ULUSLARARASI TURNUVANIN AÇILIŞ TÖRENİ, BAKANIN PROGRAMI NEDENİYLE 40 DAKİKA GEÇ BAŞLADI
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra 41 ülkeden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılımıyla düzenlenen 12'nci Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nın açılışı törenine katıldı. Türkiye Karate Federasyonu, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen turnuvanın açılışı töreni, Bakan Müzezzinoğlu'nun yoğun programı nedeniyle saat 17.30'da ilan edilmesine rağmen saat 18.10'da başladı. Buz Hokey Arena'da yapılan açılışta konuşan Bakan Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı olarak sporu önemsediklerini söyledi. Sağlıklı bireyin, sağlıklı kalma araçlarından birinin de spor ve hareketleri olduğunu aktaran Bakan Mehmet Müezzinoğlu, sporculara başarılar diledi. 

FOTOĞRAFLI