İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği (İYAD) arasında yapılan protokol kapsamın “Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı.
İYAD tarafından marketlere stantlar kurulurken, buralarda toplanan kitaplar ve kampanyaya destek olan kişi ve kurumların verdiği kitaplar düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Aslanbey ilkokulunda gerçekleştirilen törende İYAD Başkanı Mahmut Selçuk, toplanan kitapları İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’a teslim etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, teslim alınan kitapların tasnif edileceğini ve akabinde seviyelerine göre öncelikle köy okullarından başlamak üzere dağıtılacağını dile getirdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Müdür Yardımcısı Ali Kalli, Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Özdağ, İYAD başkanı Mahmut Selçuk, İYAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, Prof Dr. H. Mustafa Paksoy, Belediye meclis üyesi Ecz. Hamdi Özkaptan, Belediye Proje ve Etüt Müd. Hüseyin Erkmen, dernek üyelerinin katıldığı programda kampanyaya destek olan kişilere İYAD tarafından plaket takdim edildi.
Program sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, “Güzel bir sosyal sorumluluk çalışması yapan İYAD’a teşekkür ediyor böyle güzel çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.