Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını kaydeden Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, “PTT A.Ş. olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyor ve çalışmalarımızdaki temel politikamız; yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir” dedi.
Erzincan PTT posta dağıtım filosuna 13 yeni motosiklet katıldı. Türkiye genelinde ihaleyle alınan bin 663 adet motosikletten 13 tanesi Erzincan’da hizmet verecek. Motosikletler, yaya olarak dağıtılan postaların daha hızlı şekilde evlere ulaşmasını sağlayacağı belirtildi.
BEŞLİ TANITTI
Tanıtım toplantısında konuşan Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, ülke genelinde bin 663 yeni motosiklet alımı yapıldığını ve 13 motorun Erzincan’da hizmete girdiğini belirterek bu kapsamda “posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup Ülke genelinde bulunan PTT A.Ş. Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir. Hizmete verilen yeni motosikletler; müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş. imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler. Söz konusu motosikletlerden 13 adedi Erzincan PTT A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup Erzincan İlimizde yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılacaktır.” ifadelerini kullandı.
PERSONEL EĞİTİLDİ
Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli, PTT bünyesinde çalışan personelin ehliyet kursuna gönderildiğini ve ücretinin PTT tarafından karşılandığını kaydetti. Beşli, “Sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtir, alımı yapılan yeni motosikletlerin çalışanlarımıza ve Erzincan’ımıza hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.