Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda(KYK) ’Kariyer Günleri’nin konuğu olan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, öğrencilerle basketbol oynayıp, şarkı söyledi.
Tokat KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen programa çok sayıda öğrenci katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan KYK Müdürü Yücel Demirdöven, Başkan Eroğlu’nun seçildiği günden itibaren halkla iç içe, halkla bütünleşen bir tavır sergilemesi nedeniyle şehrin sevgi ve saygısına mazhar olduğunu ifade ederek, “İlimizde üst düzey yöneticiler ve halk önderlerinin bu kariyerlere nasıl ulaştığını anlamak ve gelecekte sizlerin de bu noktalara gelebilmeniz için sizleri motive ederek ışık tutmak” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, öğrencilik yıllarının çok kıymetli olduğunun altını çizdi. İyi değerlendirildiği taktirde hem önemli arkadaşlıkların hem de önemli bir kariyerin temelleri öğrencilik yıllarında atılmaya başlandığını belirten Başkan Eroğlu, “Ben inanıyorum ki sizlerde ülkemize çok güzel hizmetlerde bulunacak isimlerden olacaksınız. Bizlere düşen, bayrağı daha da yukarı taşımaktır. Biz de halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı seçildik. Çalışıyoruz, proje geliştiriyoruz. Sokağa çıktığımızda hemşehrilerimizin yüzünde bir tebessüm görüp, hayır duası alıyorsak ne mutlu bize. Her şeyin esasında insan olmalıdır” diye konuştu.
Konuşmasının ardından soruları da cevaplayan Başkan Eroğlu, yapılan çekilişle belirlenen öğrencilerin mayıs ayı yurt ücretlerinin karşılanacağını söyledi. Programın sonunda öğrencilerle basketbol ve voleybol oynayan Başkan Eroğlu, şarkı söyleyen bir öğrenciye eşlik etmeyi de ihmal etmedi.