AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, geçtiğimiz aylarda Manisa’da yaşanan don olaylarından zarar gören çiftçilere Başbakanlık tarafından 35 milyon TL destek gönderildiğini söyledi.
Başbakanlık tarafından henüz hükümetin kurulmamasına rağmen 35 Milyon TL aktarıldığı söyleyen Başkan Mürşit Gedizli, ”Seçim döneminde ziyaret ettiğimiz çiftçilerimizin zararlarının karşılanacağı sözünü vermiştik. Bugün vermiş olduğumuz sözü gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manisa’da don olayından zarar gören çiftçilerimize ödenmek üzere ilk olarak 35 Milyon TL geldi. Çiftçilerimizin zararlarını karşılayacağız.”dedi.
AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkmamasına ve henüz hükümetin kurulmamasına rağmen çiftçilere verdikleri sözü tuttuklarını ifade eden Gedizli, ”Biz bu zamana kadar ne söz verdiysek tuttuk. Tutamayacağımız hiç bir sözü vermedik ve kimseye umut satmadık. Seçimlerde kullandığımız bir sloganımız vardı, ’Onlar Konuşur AK Parti Yapar’ Biz konuştuğumuz her şeyi yapar ve milletimizin hizmetine sunarız. Çiftçilerimizin gözü aydın olsun.” şeklinde konuştu.