PTT 1. Lig’in 10. haftasında Adanaspor kendi evinde Giresunspor’a 2-0 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ilk galibiyetlerini kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Kazandığımız bu galibiyetin sürekliliğini sağlamalıyız" diye konuştu.
ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise ligde henüz galibiyet yaşamamış Altınordu ve Giresunspor’a verdikleri şans ve 3 haftalık mağlubiyetleri nedeniyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Müsabakada galibiyeti hiç hak etmedikleri bir performans gösterdiklerini anlatan Eriş, “Taraftarlar tabii ki doğal, tepki göstermekte de haklıdır. Bizim de şapkamızı önümüze koymamız gerekiyor” dedi.
“İSTEMEZSENİZ BAŞARAMAZSINIZ”
Mağlubiyet nedeniyle öz eleştiri yapmaları gerektiğini söyleyen Levent Eriş, oyuncuların sahip olduğu performansı oyuna yansıtmadıklarını savundu. Oyuncuların kazanmak istemediğini öne süren Eriş, şöyle devam etti:
“İstediğiniz kadar yetenekli olun, adınız Adanaspor olsun, istemezseniz başaramazsınız. Hiçbir oyuncunun bırakın gerçek kapasitelerini, sahada varlıklarını bile görmemiz mümkün değildi.”
“İSTİFA ÇAĞRISI SON DERECE DOĞAL”
Tribünün kendisine yönelik istifa çağrılarını değerlendiren Levent Eriş, “Olabilir. Ben ilk defa istifa çağrısına maruz kalmadım. Biz, ‘istifa’ dendiği sene de final oynadık, bu takımı ligde de bıraktık. Yani bunlar doğal. İstifa çağrısı dünyanın neresine giderseniz gidin, tüm teknik adamlar için son derece doğal. Bu konuda çok fazla yorum yapmayacağım. Önemli olan Adanaspor’un menfaatidir. Adanaspor’un menfaati neyi gerektiriyorsa, herkes üzerine düşen görevi yapar” sözlerini sarf etti.