Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor’da, Diyarbakır Belediyespor karşılaşması öncesi kulüp başkanı Fahrettin Kandemir yaptığı açıklamada, tüm Kocaelileri zorlu mücadelede Kocaeli Birlikspor’a destek vermelerini istedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta üst üste kazandığı galibiyetlerle play-off’ta iddialı durumuna gelen Kocaeli Birlikspor’da tüm hesaplar çarşamba günü oynanacak olan Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasına çevrildi. Diyarbakır Belediyespor karşılaşması öncesi kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kandemir yaptığı açıklamada, "Takımımız geçtiğimiz hafta İnegöl deplasmanında İnegölspor’u, bu hafta ise Pazarspor’u 1-0’lık skorlarla yenerek play-off noktasına girdi. Bu çarşamba günü ise ertelenen Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasını evimizde oynayacağız. Bu karşılaşmayı kanmamız durumunda play-off’ta puan farkı tamamen kapanmış olacak. Hafta sonu ise deplasmanda Sarıyer’le zorlu bir maça daha çıkacağız. Bu iki maçı da art arda kazanmamız durumunda play-off sıralamasına gireceğiz" ifadelerini kullandı.
"GÜN DESTEK GÜNÜDÜR"
"Kentimizin futboluna bir marka katma adına, bu iki maçta bizim için hayati önem arz ediyor" diyen başkan Kandemir, "Bu bilinçle siz değerli basın mensuplarının desteğini de ihtiyacımız var. Kocaeli Birlikspor bu kentin bir takımıdır. Kocaeli’yi temsil etmektedir. Çarşamba günü ise Diyarbakır Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maça tüm Kocaelili hemşehrilerimizi bekliyoruz. Gün birlik günüdür. Gün destek günüdür" dedi.