Eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Yakutiye ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yeni görev alan ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yönetimlerini tebrik eden Akdağ, teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Recep Akdağ’ın ziyareti nedeniyle ilçe binası adeta doldu taştı.
1001 Hatimlerin tamamlanıp dualarının yapılması nedeniyle Erzurum’da bulunan eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, partisinin Yakutiye İlçe teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Akdağ, çalışmalar hakkında bilgi aldı. "Bir dakika dahi durulacak günler değil" diyen Akdağ, teşkilatlara her zaman büyük görevler düştüğünü söyledi.
İlçe ziyaretinde Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ’ı İlçe Başkanı Recep Aydın ve Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut karşıladı. Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği ziyarete İlçe Başkanı Recep Ayın, 2 aylık görev süreleri içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında Akdağ’ı bilgilendirdi.