Adıyaman’da Life Production’un yapım ve çekimlerini üslendiği ‘Kararsızlar’ sinema filminin çekim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Adıyaman’ın yerli filmi yerel imkanlarla çekiliyor. Oyuncuların Adıyaman’dan seçildiği sinema filmi çekimleri sabahın erkan saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sürüyor.
Adıyaman’ın farklı alanlarında çekimleri süren ‘Kararsızlar’ sinema filminin setinde oyuncular profesyonel oyuncuları aratmıyor.
Filmin yönetmeni Kenan Doğan, yoğun bir şekilde filmin çekimlerini sürdürdüklerini belirterek, “Bu projeyi ilimize kazandırmak için ekibimle birlikte gece geç saatlere kadar sette çalışmaktayız. Böylesine bir projede yer alan bütün ekip arkadaşlarım sanki yıllardır film setlerinde görev almışlar gibi son derece profesyonel bir oyunculuk sergiliyorlar. Böylelikle bizim çalışmamıza katkı sağlıyorlar. Bu şekilde çekimlerimiz hem daha profesyonel hem de daha kaliteli bir şekilde hazırlanıyor. Tabii ki, uzun metrajlı bir filmin çekimlerini yapmak ve bu filmi sinema sevenlere sunmak o kadar da kolay değil. Sinema filmi gibi uzun soluklu ve uğraş isteyen filmler yoğun mesai gerektiren projelerdir. Bu sebeple çok önemli ve bir o kadar zahmet isteyen bir işin içerisinde olduğumuzun farkındayız. Bu filmi sinema sevenlere ve Adıyaman halkına kazandıracağımız için oldukça mutluyuz. 1 aya yakın bir süredir çekimlerini yapmış olduğumuz filmimizin çekimlerinin yarsını tamamlamış bulunmaktayız” dedi.
Filminin Genel Koordinatörü Mehmet Demir ise, “Ekibimizin tamamı amatör oyunculardan oluştuğu gibi önemli bir projeyi sinema dünyasına kazandırmayı hedefliyoruz. Bu projemiz aynı zamanda Adıyaman’ın tanıtımı açısında da son derece önemli bir projedir. Adıyaman’ın tarihsel ve kültürel bütün zenginliklerini belirli kesitlerle filmimizde yansıtmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere filmlerin çekimleri oldukça masraflı olduğu gibi bu sektör bir o kadar uğraş isteyen bir sektördür. Bu sebeple kendi imkanlarımızı zorlayarak, dev bir projeyi filmseverlerle buluşturacağız. Ülkemizin farklı illerinde çekimleri yapılan sinema ve dizilere o ilde bulunan kamu kurumları ve işadamları tarafından katkılar sağlanırken, ilimizde ise böyle bir durumun olmayışından ötürü şartlarımızı zorluyoruz” dedi.