Afyonkarahisar Öğretmenevi restaurantının yarın başlayacak olan Ramazan ayında ekonomik menü çeşitleri ile hizmet vereceği belirtildi.
Rastaurantta Ramazan hazırlıklarının tamamlandığını dile getiren Afyonkarahisar Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, tesisin misafirlerine, konaklama yapan müşterilerine ve tüm vatandaşlara cazip ve ekonomik açık büfe imkanları ile iftar sunacağını belirtti. Özkul açıklamalarında şunları söyledi:
“İnsanlarımız oruçla, namazla, zikirle, yardımlaşmayla, teravihle, sahurla ruhunu doyurmaya gayret ediyor. Bizler de kısmen de olsa müşterilerimizin ve misafirlerimizin en güzel şekilde hizmet etmek için gayret ediyoruz. Geçen yıl ilk olarak açık büfe yemek hizmetine başladık, bu sene de geliştirerek devam edeceğiz. Bir önceki yıl oldukça ilgi gördü. Kişisel müşterilerimizin yanında guruplara da aynı şekilde veya standart menü şeklinde hizmet veriyoruz. Açık büfemiz oldukça zengindir. İftariyelikler, birçok salata, tatlı, meyve, soğuk meze tabir edilen yiyeceklerin yanında kırmızı et yemeği, beyaz et yemeği, zeytinyağlı sebze yemeği olmak üzere ana yemeklerimiz, her gün iki çeşit çorbamız hizmete sunulmaktadır. Biz her şeyden önce kaliteye, hijyene, damak tadına önem veriyoruz. Ücret bizim için ikinci plandadır, öncelik müşterilerimizin, misafirlerimizin memnuniyetidir. Tüm Afyonluları öğretmenevimize bekleriz. Hayırlı ramazanlar diliyoruz” dedi.