AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, oda ve meslek kuruluşu ziyaretlerine başladı.
Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile ve SMMMO’yu ziyaret eden Atay, uyum ve birliktelik mesajı verdi. Atay, ziyaretlere ara vermeden devam edeceğini söyledi. 6 yıldan daha uzun bir süre AK Parti Aydın İl Başkanlığı görevinde bulunan, AK Parti teşkilatı içinde Türkiye’nin en uzun il başkanlığını yürüten başkanlar arasında ilk 5’te yer alan olan AK Parti 25. Dönem Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, bir yandan ilçe teşkilatları, STK ve basın ziyaretlerine devam ederken, bir yandan da Aydın’da bulanan odaları ziyaret etmeye başladı.
Her ziyaret ettiği kurum ve kuruluşlarda uyum ve birliktelik mesajı veren Atay, tek derdinin Aydın olduğunu söyledi.
İlk olarak Aydın Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret eden Atay, burada ATB Meclis Başkanı Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ve üyelerle bir araya geldi. Erdel ve Bosnalı, Atay’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, Atay ise, Aydın için canla başla çalışılması bununda birliktelik içinde yapılması gerektiğini dile getirdi.
"ORTAK PAYDAMIZ AYDIN OLMALI"
ATB ziyaretinin ardından Atay, daha sonra Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ülken’in, "Ortak paydamız Aydın olmalı" sözüne katıldığını ifade eden Atay, "Evet ortak paydamız Aydın olmalı. Aydın için dertlenmeliyiz. Uyum içinde birlikte hareket ederek Aydın’ı başta Ege illeri arasında güçlü, başarılı bir il yapmalıyız. Birlikte hareket ederken, hem kendi içimizde hem de bölge illerin milletvekilleri ile hareket etmeliyiz. Ancak böyle Aydın olumlu yönde kalkınır" dedi.
AYTO’dan ayrılan Atay, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (AYESOB) ziyaret etti. Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Genel Sekreter Mustafa Çağlayan ile bir araya gelen Atay, aynı mesajları verdi.
MUHASEBECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Son olarak Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret eden Atay, oda başkanı Fettah Açan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Açan ve tüm muhasebecilerin Muhasebeciler Günü’nü kutlayan Atay, muhasebecilik mesleğinin önemine dikkat çekti.