Bayburt Ziraat Odası Başkanlığının 25.olağan kongresi sonucunda tek aday olarak katılan ve yeniden başkan seçilen Abuzer Yıldırımtepe ve yönetim kurulu üyeleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan İl Müdürümüz Abdulkadir Karabulut, “Bayburt ekonomisinde tarım ve hayvancılık çok önemli bir yere sahiptir. Bu sektörün ileriye taşınması geliştirilerek çiftçilerin sorunlarının çözülmesi gelirlerinin artırılması için sektörün tarım bileşenleri ile birlikte uyumlu bir yönetişim sağlanması çok önemlidir. Bu doğrultuda Ziraat Odası en önemli kurumlardan birisi olup bu güne kadar gerek yapmış olduğu başarılı çalışmaların gerek İl Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla sağladığı çalışma uyumu son derece memnuniyet vericidir. Ziraat Odamızın yeni yönetimi ile birlikte hadeflerini büyüterek bu başarılı çalışmaların devam ettirilmesi ilimiz için çok önemlidir.” Dedi
Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ise İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün başarılı proje ve çalışmalarına her zaman destek verdiklerini bundan sonrada yeni yönetimimizle beraber çiftçi için yapılan, çiftçiye katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti.