Gaziantep’in Yavuzeli İlçesi’nde Kutlu doğum Haftası münasebetiyle programlar sürerken, Kur’an-ı Kerim ziyafeti verildi.
2015 yılı Kutlu Doğum haftası kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. Yavuzeli ilçe merkezinde düzenlenen Kutlu Doğum programında “Kutlu Doğum Teması Hz. Peygamber”, “Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku”, “Dünya Bize Biz Birbirimize Emanetiz”, “Daha Yaşanır Bir Dünya İçin Sevgi, Saygı ve Merhamet” sloganlarının konu edildiği gecede, özellikle çocuklarında katıldığı Kuran-ı Kerim ziyafetinde toplantı salonu girişinde çocuklara balon ve çikolata dağıtımı yapıldı.
Yavuzeli İlçe Müftülüğü tarafından her yıl 12-25 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl “Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku” olarak belirlen temanın işlendiği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Kültür Merkezi’nde Kur’an-ı Kerim ziyafeti gerçekleştirildi. Yavuzeli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim ziyafetini Yavuzeli İlçe Müftülüğü merkez ve mahallelerindeki Camii imamları katıldı. Güllüoğlu Camii imamı Mehmet Ali Devrim, Topçuoğlu camii imamı İbrahim Kocaoğlan ve Hoşgör Kuran kursu Öğreticisi Abdullah Ayhan tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Kur’an-ı Kerim ziyafetine İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, İlçe vaizleri Zekeriya Özalp ve Semih Bekçi, ilçe merkezinde ve mahallelerindeki camii imamları ile çok sayıda vatandaş katılıp ilgiyle takip etti. Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle ilçemizde kutlanmaya devam ediyor.