RAPORA GÖNDERİLDİ 
Çanakkale'de bir günlük erkek bebeği çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kadından S.Y. ile annesi Z.Y. serbest bırakıldı. 
Nöbetçi sulh ceza hakimine 6 aylıkken düşük yaptığını, ruh sağlığının bozulduğunu, diğer 2 şüphelinin konuyla alakasının bulunmadığını ve yaptığından pişman olduğunu söylediği öğrenilen A.Ç., ceza ehliyeti bakımından rapor almak üzere polis nezaretinde bugün İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. 
ANNE VE KIZI KONUDAN HABERSİZMİŞ 
Serbest kalan anne ve kızın avukatı Çağdaş Bakır, "A.Ç. çocuğu tek başına kaçırıp evine götürmüş. Arkadaşı S.Y.'ye, evde ikiz çocuk dünyaya getirdiğini, birinin yaşamadığını söylemiş. S.Y. de annesi Z.Y.'yi yanına alarak A.Ç.'nin evine gitmiş. Bununla ilgili hem kamera kayıtları hem de bindikleri taksinin şoförünün ifadesi var. A.Ç.'nin kaçırdığı 1 günlük bebeğin henüz göbek bağının düşmediğini görüyorlar. Bu nedenle müvekkillerim, bebeği hastaneye götürmek istiyor. Ancak A.Ç. karşı çıkıyor. Bunun üzerine müvekkillerim A.Ç.'yi bir şekilde ikna ediyor ve aile sağlığı merkezine gidiyorlar. Burada yakalanıyorlar. Müvekkillerim suça karışmadığı gibi bilmeden bebeğin bulunmasına ve yaşamasına da katkı sağlıyor" dedi.
ÇOK PİŞMAN 
A.Ç.'nin avukatı Gültekin Yıldız, "Müvekkilim A.Ç. düşük yaptığını söyledi. Bu olaydan sonra ruh sağlığının bozulduğunu anlattı. Çok pişman olduğunu ve böyle bir şey yaşanmasını hiç istemediğini ifade etti" dedi.